Thisted Cup 29.9 - 1.10 2017

Postet av Randaberg Idrettslag SVØMMING den 2. Okt 2017

Thisted cup er et tradisjonsrikt dansk svømmestevne som blir arrangert hvert år siste helga i september. Stevnet gikk i år av stabelen for 42.gang. Denne gangen også med besøk fra RIL Svømming. Vi bodde på Danhostel Thisted som var 5 minutter kjøretur fra hallen. Stevnet hadde totalt 430 deltakere fra Danmark og Norge og det ble totalt avholdt 3000 starter. 

Alexandra kom til finalen på 50 meter fri etter å ha perset og kvalifisert seg til Nordsjøstevnet som går seinere i høst. Hun knallet til i finalen og perset enda en gang på 28,95. Godt jobba. 

Gjengen er nå godt i rute enda det er tidlig på sesongen, så det går mot en spennende høst. Totalt ble det 9 gull, 13 sølv og 6 bronse. Ingrid Elise fikk bestemannsprisen i 2004 klassen for sin 200 rygg. Oda Kristine fri bestemannsprisen for sin 800 fri i dameklassen. Halvor Arne fikk 2.plass for beste poengsum for sin 800 fri, som spesielt speaker var svært begeistret for. Dette var også ny klubbrekord på 800 fri herrer. 

På veien hjem over Skagerak fikk vi oss en bølgerik opplevelse før vi mandag morgen kom i land i Tananger. Tusen takk til Thisted Svømmeklubb for gjestfrihet og et glimrende arrangert stevne.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline