Randaberg Idrettslag SVØMMING

Randaberg Idrettslag SVØMMING

Vellykket treningsleir i Esbjerg

Postet av Randaberg Idrettslag SVØMMING den 19. Aug 2007

A, B og C gjengen har vært i Danmark på oppstartsleir. 15 svømmere og 3 ledere dro til Esbjerg 11 - 19 august for å få en god start på sesongen. Alle med noen få unntak fikk trent utrolig bra. Nesten 54 000 meter ble tilbakelagt i 50 meter bassenget på 7 dager. Imponerende når vi vet at yngste jente er 97 modell.

Målet for leiren var å få bygget opp uttholdenhet etter en 7 ukers lang sommerferie. Videre hadde vi fokus på fly og bryst teknikk på denne leiren. Dette er to svømmearter de flest har stort forbedringspotensiale.  Alle jobbet vedig bra og har gjort merkbare framskritt.

Vi hadde også med oss 5 svømmere fra Sola. Det var en nyttig opplevelse både for dem og for våre svømmer. Nye vennskap ble knyttet og de lærte veldig mye av hverandre. Kanskje vi kan trene sammen med Sola ved en senere anledning. Hovedtreneren har i alle fall ikke noe i mot dette.

Jeg må si meg veldig fornøyd med treningsinnsatsen til de fleste. Dette har gitt en flying start på sessongen og et godt grunnlag for den videre treningen, slik at svømmerne kan klare å forbedre tidene sine på de neste stevnene vi skal delta på.

Arabersvøm 15 september blir første sjanse til å oppnå nye perser.

Til slutt må jeg nevne at vi også fikk tid til å more oss. Vi dro på to utflukter. Det ble tid til en handletur over grensen til Tyskland og vi hadde mye moro på tivoliet Sommerland Syd. Her fikk både svømmere og ledere svingt seg i rutsjebaner og diverse karuseller fram til de stengte.

Tror alle synes vi hadde det gøy, både på trening og ellers.

Ellers en stor takk til foreldrene som ble med på turen. Uten dere hadde ikke turen blitt den samme. Godt jobbet !!!

 

Håkon

 

 

  

 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline