Randaberg Idrettslag SVØMMING

Randaberg Idrettslag SVØMMING

"Trygve Grødems legat" til Egil Hetland

Postet av Randaberg Idrettslag SVØMMING den 16. Jun 2006

 

 

TRYGVE GRØDEMS LEGAT er Randaberg Idretslags nest høyeste utmerkelse og kan utdeles til:

A)       et medlem som har vært på representasjonslag og/eller som har vist fremragende innsats i sin idrettsgren.

B)       en leder eller administrator innen laget som påviselig har gjort en stor innsats for laget i en årrekke, eller ved en spesiell anledning har gjort en innsats som er helt særegen.

 

 

Egil Hetland har vært hovedtrener for Randaberg IL svømming siden høsten 1995 og fram til nå i vår. I disse årene har han hatt ansvar for treningene fire ganger i uka (4X2 timer pr uke), i tillegg har han ledet laget på stevner og vært med på treningsleirer.
I perioden han har vært trener har Randaberg vært representert og oppnådd gode resultater på NM og andre nasjonale stevner. På NM nå til sommeren skal fire svømmere som Egil har trent være med. Tre av disse representerer fremdeles Randaberg.
Siden 1995 har Egil Hetland brukt store deler av sin fritid på svømmegruppa. Han har vært en engasjert og dyktig trener. Når en samtidig vet at Egil i hele denne perioden har bodd på Bryne er innsatsen enda mer imponerende.

Egil Hetland har også bidratt med kursing av trenere til svømmeopplæring og for rekruttsvømmerene, både instruktør-/trenerkurs og livredningskurs.

Egil Hetland ble i 2002 godkjent som diplomtrener.


Egil var med i styret for Rogaland svømmekrets i årene 2000 og 2001, og representerte da Randaberg IL.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline