Variable resultater i KM - To sølv til Torhild Anda

Postet av Randaberg Idrettslag SVØMMING den 15. Mai 2007

 

KM begynte bra med en fin 5 plass på 4 x50 fri hvor alle perset eller svømte svært nær pers. Etter det variert resultatene mye.  Torhild vant likevel sølv på 200  IM og 100 bryst, Iselin perset på 50 fri med tiden 30.45. Ada perset med 1 sek på 400 fri . Anne var svært nær pers på flere øvelser og var litt uheldig og skled i starten på 100 IM. Øystein forbedret tiden sin på 400 fri med 17 sekunder, men ble disket. Tonje gjorde en bra etappe på stafetten . Dette til tross for svært lite trening i det siste .

Stevnet var preget av noen uhell og noe nervøsitet som nok gikk utover resultatene.  Det var tydelig at de fleste ønsket svært gjerne å gjøre noen solide perser. Dette førte til at vi ikke fikk ut alt dere er god for denne gangen. Vi traff vel heller ikke helt med toppingen, noe treneren må ta skylden for. 20 % pers var nok en del under det jeg håpet på . Bedre lykke på Stavanger Open.

Antall perser hadde nok steget hvis ikke Anne hadde sklidd i starten på 100IM. Torhild bommet på flere vendinger. Ada var nok preget av stundens alvor på 400 fri og det gjorde at hun ikke  fikk vist hva hun er god for. Hun kommer nok sterkere tilbake på neste stevne.  Øystein hadde klare og høye mål på sin 400, stod desverre ikke stille i starten. Han svømte 17 sek bedre enn pers, men ble altså disket. Han kommer nok sterkt tilbake og ble nok lagt merke til for han kommer stadig nærmere sine konkurenter. Jeg tror alle inkludert treneren fikk lære noe på dette stevnet.

We will be be back !!!

Flere resultater og tider finner dere på medley.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.