C-gjengen

De som mestrer alle teknikker og kommer fra rekruttene.

C-gjengen er vår videreutviklingsgruppe hvor svømmerne kan utvikle seg i retning elitesvømmere eller delta som ungdomsledere/trenere/ svømming som trening senere. De vil få tilbud om å delta på approberte svømmestevner. Trenerne gir beskjed dersom svømmerne er klar for å rykke opp til C-gjengen. Det er svært fint om de kan delta 3-4x i uken på trening, men ihvertfall så ofte som de klarer. De ferskeste C-gjengerne kan gjerne fortsette å delta på rekruttstevner, men målet er at de etterhvert deltar på aproberte stevner.


Trenere:

Ema Dielininkaytiene

Arne Borgstrøm

 

B-gjengen

Etter å ha vært C-gjenger kan man velge om man vil til A-gjengen eller B-gjengen.

B-gjengen er klubbens ungdommer som er gode rollemodeller både innad og utad i klubben og som utvikler seg videre til trenere/ ungdomsledere/ medlemmer av ungdomsrådet i Randaberg kommune og som svømmer for å holde seg i form. De får tilbud om kurs i NSF og blir tilbudt om å starte som assistenttrenere under kyndig veiledning av voksen trener dersom man er interessert. På denne måten beholder vi våre ungdomssvømmere lengst mulig i klubben. Man velger hvor ofte man vil trene og må i høyere grad selv ta ansvar for å følge opp sine målsestninger.. For B-gjengen er stevne deltakelse valgfritt.


Trenere:

Ema Dielininkaytiene


 

A-gjengen

Det er krav om oppmøte x4-5. Man trener 4-9x pr uke avhengig av alder, nivå og anbefaling fra hovedtrener. Det er forpliktende oppmøte, og gi beskjed til hovedtrener ved sykdom eller fravær. Man konkurrerer på approberte stevner på regionalt, nasjonalt, nordisk og internasjonalt nivå og kan dersom de ønsker, jobbe mot kvalifisering til større mesterskap. Man oppfordrer til deltakelse på reisestevner samt treningsleir utifra mestringsnivå. Det kommer løpende egenandeler i forbindelse med dette. RIL tilsteder å holde en lav egenandel.

 

Hovedtrener: Arne Borgstrøm

 

Hvilket utstyr trenger man?

Svømmeføtter er et treningshjelpemiddel som brukes for å styrke beina og forbedre ankelens fleksibilitet og dermed øke tempoet under trening.
Vi anbefaler at alle har med svømmeføtter på trening. 
De kan bestilles på følgende nettside
www.klubben.no -klikk på fanen swimshop eller hos proffsport (se linken under)
Trenere anbefaler ofte DMC ELITE Svømmeføtter. Disse starter på størrelse 35-36. 
Svømmeføttene skal helst ikke kjøpes for altfor store, så finn gjerne det merke som har størrelser som passer ditt barn. 

Badetøy: Til trening brukes ordinært badetøy. Det gjør man også ved konkurranser. I større mesterskap og til de over 13-14år kan man vurdere å kjøpe konkurransebadetøy. Vi anbefaler ikke  konkurransebadetøy til 12år og under

Padlere: fås på www.klubben.no. Fortrinnsvis fingerpadlere. 

Badehette: RIL badehette bør alle RIL svømmere ha både til trening og når man skal delta i stevner. Disse koster kr. 100, vipps til Randaberg IL svømming 122652. Ta kontakt med trener.

Klær: vår klubbkolleksjon ligger ute på 

https://proffsport.no/collections/randaberg-il-svomming-kolleksjon

Alle som deltar på stevner skal ha RIL badehette og klubbtøy

Vannflaske av plastikk, det er ikke tillatt med glass eller metall i hallen pga faren for å skade flisene. Vi har avtale på Huskd om egnede flasker. Se under menyen "RIL svømming klubbklær"

 

Informasjon

Hold dere oppdatert på informasjon som sendes fra klubben på

-facebookside Randabergsvømmerne, velg følg/liker. Nyeste oppdateringer legges alltid ut her

-vår blog randabergsvommerne.no

-e-post

-vår egen årsplan (under arbeid)