Treningsoppstart for rekrutter, C og B svømmere -23.august

Postet av Randaberg Idrettslag SVØMMING den 12. Aug 2021

Håper alle har hatt en god ferie og klare for et nytt semester. Vi håper å se alle våre gamle og nye svømmere tilbake i bassenget. Rekruttpartiet er nå fulltegnet.

For grundig informasjon om rekruttpartiet, utstyr osv vennligst les:

Informasjon Rekrutt (randabergsvommerne.no)

-Rekrutter og C gjeng: Svømmeoppstart er mandag 23.august kl. 15.45, svømmeren skal stå klar på bassengkant ferdigdusjet. Treningstider er felles for C-gjeng og rekrutter og de samme som ifjor:

Mand kl. 15.45-17

Torsd kl. 15.45-17 (17-18 pga koronaregler)

-B-gjeng: svømmeoppstart mand 23.august  kl. 17. Samme treningstider som ifjor: mand kl.17-19, tirsd kl. 19-20, torsd kl. 18-19.

-Svømmere som møter første dag på trening men som ikke er påmeldt vil sendes hjem.

-Rekruttene vil deles inn i Sjøløve, Delfin og Hai etter oppstart.

-Påmeldingen for rekrutter og C-gjeng gjelder fom 23.august til 31.desember. De må meldes inn på nytt i januar 2022. For B-gjengen gjelder påmeldingen for skoleåret 2021/2022.

-Vi har fremdeles strenge koronarestriksjoner og antallsbegrensning inni svømmehallen. Dette skyldes at våre unge trenere ikke er vaksinert samt regionale regler for svømmehaller. Tørking av kontaktpunkter må utføres etter hver trening, dette deles på av foresatte. Det vil sendes lister over tildelte datoer etter hvert. Tribunen vil forbli stengt og foresatte bes vente utenfor svømmehallen. 

Ber alle lese grundig og følge våre koronavettregler:

 Koronavettregler! (randabergsvommerne.no)

Vi gleder oss til å se alle våre svømmere i august. Vel møtt!

mvh

RIL svømming

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.